Salta als continguts principals

Amb tu fins al final

Vosseler Advocats

Bufet d'advocats

Amb tu fins al final

Bufet d'advocats a Barcelona

Vosseler Advocats

"L'excel·lència legal es troba amb la humanitat i l'accessibilitat"

Daniel VosselerSoci Director

Bufet d'advocats a Barcelona des del 1997

Des de l'any 1997, a Vosseler Advocats vetllem pels drets dels nostres clients amb la ferma intenció de proporcionar-los la tranquil·litat i l'equilibri necessaris en cadascun dels passos que s'han de fer en la recerca de la justícia. Sabem que aquest camí no sempre és fàcil, per això resulta de gran importància recórrer-lo de la mà adequada.

Àrees d'intervenció

A Vosseler Advocats estem especialitzats en les següents àrees d'intervenció:

Accidents de trànsit

El nostre equip especialitzat us assistirà en reclamacions, recerca d'indemnitzacions justes, negociació extrajudicial i en casos de caigudes. Descobreix com et defensem davant les estructures de poder i explora el nostre servei de advocats d'accidents de trànsit, on la igualtat, l'honestedat i l'accessibilitat són la nostra prioritat.

Negligències

Abordem cada cas de negligència mèdica amb perícia i dedicació. Els nostres experts no només demanen proves essencials, sinó que també s'especialitzen en reclamacions d'indemnització per errors mèdics i més. Per a més informació sobre com et podem assistir, visita la nostra secció de advocats especialitzats en negligències mèdiques.

Laboral

A Vosseler Advocats, som experts en Dret Laboral, especialitzant-nos en àrees crucials com a acomiadaments, accidents de treball, incapacitats i la defensa dels drets dels treballadors. Contacta'ns i descobreix com et podem recolzar en aquests aspectes legals importants.

Civil

A Vosseler Advocats, abordem amb mestria i experiència tots els aspectes del dret Civil. Des d'arrendaments i desnonaments fins a la complexa gestió de propietats horitzontals, reclamacions de domini, execucions hipotecàries, embargaments i responsabilitat civil.

Administratiu

Oferim una àmplia gamma de serveis dins del dret Administratiu. Cobrim des de procediments sancionadors i multes, fins a la responsabilitat patrimonial de les administracions públiques, reclamacions de danys i perjudicis, recursos contra actes administratius, així com la nul·litat i anul·labilitat d'aquests.

Família

Proporcionem assistència legal integral en assumptes de família, enfocant-nos en divorcis i separacions. El nostre equip està especialitzat en la custòdia de fills, modificació de mesures, reclamació de pensions, divisió de la cosa comuna i elaboració de pactes prematrimonials.

Mercantil

Al complex món del comerç, Vosseler Advocats és el teu aliat expert en Dret Mercantil. Des de la gestió de contractes i societats fins a la protecció de patents i marques, el nostre equip assegura la millor defensa dels teus interessos comercials.

Criminal

Afrontem una àmplia gamma de desafiaments legals en l'àmbit del dret Penal. El nostre equip té una experiència significativa en casos que abasten des de lesions i alcoholèmies fins a delictes econòmics i contra el patrimoni, garantint una defensa sòlida i assistència integral a detinguts.

Reclamacions

Comptem amb lletrats especialitzats en reclamacions de quantitat, experts en gestionar procediments monitoris i canviaris, així com en la reclamació i negociació extrajudicial. El nostre equip es dedica a assegurar que els teus drets financers siguin eficaçment representats i protegits

Testaments

A Vosseler Advocats, ens especialitzem en el Dret de Successions, oferint serveis complets en assessorament i realització de testaments, reclamació de llegítimes i llegats, partició d'herències i gestió de conflictes immobiliaris derivats d'herències. El nostre equip està dedicat a assegurar una transició patrimonial ordenada i justa.

Preferències

El nostre equip d'experts treballa incansablement per ajudar els nostres clients a recuperar les seves inversions i defensar els seus drets en casos de pràctiques financeres enganyoses o deslleials.

Intèrpret defensa jurídica

Facilitem l'accés a la justícia per a persones sordes i sordcegues mitjançant serveis d'interpretació a la defensa jurídica. Amb intèrprets professionals i una àmplia gamma de serveis legals, assegurem una representació legal efectiva i accessible.

Amb tu fins al final

Darrere de cada victòria hi ha un gran equip. Descobriu els que lideren l'equip del nostre bufet d'advocats a Barcelona.

Secció de Daniel Vosseler
Secció de Mónica Santiago
Secció de Leire López
Secció de Sara Cembrán
Reconeixements

El Servei Català de Trànsit de la Generalitat ha atorgat un dels premis de Seguretat Viària 2015 a l'advocat Daniel Vosseler per la seva llarga trajectòria professional en aquesta matèria.

premi seguretat viària barcelona

Els Mossos d'Esquadra han concedit el 2023 una Felicitació Pública Individual Tipus A a la lletrada Mónica Santiago, directora executiva de Vosseler Advocats, per la seva col·laboració en la desarticulació de trames delictives a Barcelona

Opinions reals dels nostres clients

Descobreix perquè som un dels millors bufets d'advocats a Barcelona a través de les opinions sinceres dels nostres clients.

Juan Manuel González Barragán
Juan Manuel González Barragán
2023-12-14
Gran equip jurídic comandat pel gran Daniel Vosseler. Solucions molt ràpides!!! Moltes felicitats!!!!!
Noman Adeel
Noman Adeel
2023-12-14
Tinc una bona experiència vaig ser un tractament excilant problema que va estar bufet d'advocat vosseler em solució molt bé ho recomanaria.
TH Abbasi CANAL
TH Abbasi CANAL
2023-12-14
El meu assumpte ha estat tramitat de manera impecable۔ Gràcies a Luis Domingo per tanta professionalitat recomanable
Rita Solà
Rita Solà
2023-12-13
He trobat un equip professional, seriós, amable i curós. Gràcies a Ambar Zambrano he pogut portar una situació desagradable i injusta amb molta més tranquil·litat.
Mari Carmen Pablos
Mari Carmen Pablos
2023-11-08
Bufet d'advocats molt recomanable, especialment destacar Daniel Salvador per la seva professionalitat i empatia, resolent positivament un cas llarg i complex
Dolç Fernandez
Dolç Fernandez
2023-11-03
Estic contentíssima amb aquest bufet d'advocats. La meva lletrada és Ámbar Zambrano Sánchez i és una lletrada guerrera magnífica. Una advocada tant professional com personalment excel·lent. Totalment recomanable.
CANDIT UNYA
CANDIT UNYA
2023-10-31
Sens dubte molt recomanable, és un despatx seriós i molt professional i de fàcil tracte. Sempre m'han donat resposta i he pogut solucionar tots els nostres dubtes amb el vostre equip. Moltes gràcies Sr. Daniel Vosseler!..., ia tot l'equip de Vosseler Advocats!!! Va quedar sincerament molt agraït.
Ana Hermoso González
Ana Hermoso González
2023-10-29
Gran bufet d´advocats i molt professionals. La meva advocada Ámbar Zambrano va aconseguir un bon acord per un acomiadament improcedent. Ho recomano encaridament.
Advocats Vosseler Barcelona

Consulta el teu cas amb els nostres experts i sent la força de la justícia al teu costat

Afronta el teu cas amb un equip que es dedica a lluitar per la justícia i la igualtat per a cada client amb compromís i professionalitat.

Contacta'ns

Actualitat

Segueix l'actualitat de Vosseler Advocats al nostre Blog, intervencions a ràdio, televisió, notícies, premsa, articles de referència…

Dret Laboral
30 març, 2024

Els tipus de contractes més comuns a l'àmbit empresarial

A nivell empresarial, la formalització d'acords a través de contractes és una pràctica comuna i essencial per garantir la seguretat jurídica de les operacions. Aquests documents són fonamentals…
Vosseler Advocats
14 març, 2024

Guia legal per crear una empresa

La creació d'una empresa és un pas audaç cap a la realització de somnis emprenedors, però també un procés que implica reptes legals significatius. En aquest viatge, la preparació i…
Dret Laboral
8 març, 2024

Acomiadament laboral a Espanya: causes i procediments

A Espanya, l'acomiadament laboral és un procés regulat minuciosament per llei, dissenyat per equilibrar els drets dels treballadors amb les necessitats operatives de les empreses. Entendre les…

Preguntes freqüents

Quina és l'especialitat dels vostres advocats a Barcelona?

Els nostres advocats a Barcelona són experts en diverses branques del dret, proporcionant un servei jurídic integral tant a Barcelona com a tot Espanya. L'amplitud de la nostra experiència ens permet abordar una àmplia gamma de casos legals amb la màxima eficàcia.

Com garanteix el vostre bufet la millor representació legal?

El nostre equip d'advocats a Barcelona es compromet a oferir una representació legal del nivell més alt, combinant coneixement profund, experiència i un enfocament personalitzat per a cada client, assegurant així l'excel·lència en el servei tant a Barcelona com a tot Espanya.

Què distingeix el vostre bufet d'altres advocats a Barcelona?

El que ens distingeix és el nostre compromís amb cada client i la nostra habilitat per oferir solucions legals efectives i personalitzades. Tot i que estem ubicats a Barcelona, ​​el nostre abast i experiència s'estenen a nivell nacional.

Quins serveis d'assistència legal oferiu a nivell nacional, a més de Barcelona?

Tot i que el nostre bufet està situat a Barcelona, ​​oferim una àmplia gamma de serveis legals a tot Espanya, assegurant que cada client rebi la mateixa qualitat i atenció detallada independentment de la seva ubicació geogràfica.

Vosseler Advocats contractar