Som advocats

Som Vosseler Barcelona

Veure vídeo

Vosseler advocats

Des de l’any 1997, en Vosseler Advocats vetllem pels drets dels nostres clients amb la ferma intenció de proporcionar-los la tranquil·litat i l’equilibri necessaris en cada un dels passos que s’han de donar a la recerca de la justícia. Sabem que aquest camí no sempre és fàcil, per això resulta de gran importància recórrer-lo de la mà adequada.

Proximitat, comprensió, facilitat, professionalitat. Quatre paraules que sintetitzen el quefer de Vosseler Advocats. Proximitat en el tracte, perquè poques coses hi ha més importants en una relació advocat-client, res més autèntic que el factor humà. Comprensió, ja que hi ha moments en la vida en què és de vital importància sentir-se comprès, sentir que creuen en tu. Facilitat, perquè la vida ja és massa complicada, i en Vosseler Advocats el que pretenem és fer-te-més fàcil. I professionalitat, un dels nostres pilars, ja que per aconseguir resultats, objectius i excel·lència no hi ha un altre camí.

Despacho de abogados especializado en accidentes de tráfico

La nostra essència: ser autèntics

Advocats especialistes en negligències mèdiques, accidents de trànsit, dret laboral ...

Explica'ns el teu cas
despacho de abogados especialistas en accidentes de tráfico
Advocats especialistes en negligències mèdiques

Amb una àmplia presència en tot el territori nacional i delegacions a diferents ciutats de la nostra geografia, ens agrada definir-nos com un despatx dinàmic i actual. Un bufet en el qual els nostres clients es senten còmodes, confiats i segurs, i en què la transparència i la màxima professionalitat són el més important.
El nostre ventall de serveis és ampli. Abasta des del dret administratiu, civil i laboral, fins al matrimonial, el mercantil o el penal, sense oblidar aquells casos de reclamacions, testaments i preferents. No obstant això, amb el pas dels anys ens hem convertit en un despatx d’advocats especialistes en negligències mèdiques, accidents de trànsit i dret laboral.

Llegir més

Sens dubte, l’ésser humà està altament capacitat per afrontar els vaivens de la vida amb certa dosi d’estoïcisme. No obstant això, hi ha algunes situacions en què les persones ens sentim especialment vulnerables, i aquesta no és altra que aquella en què, per la raó que sigui, hem de visitar un hospital com a pacients. Els avenços mèdics aconseguits en els últims decennis són evidentment espectaculars i han ajudat a augmentar dràsticament l’esperança de vida de les nostres societats. No obstant això, els resultats no sempre són els esperats i en ocasions es produeix una actuació mèdica negligent. En aquests casos, una forta sensació d’impotència, soledat i desemparament envaeix al damnificat, i sabem que el camí que es presenta davant la víctima resulta altament torbador.

Tot i que el resultat de l’actuació mèdica negligent pot ser degut a una infinitat de qüestions, el que resulta inapel·lable és que no ha de quedar impune i que el damnificat ha de ser rescabalat d’acord amb el dany al que ha estat exposat. Tot i que gran part dels processos per negligències mèdiques es produeixen en l’àmbit de la medicina general, d’un temps ençà són cada vegada més sol·licitats els serveis mèdics per millorar la nostra imatge corporal. Per tant, els casos de negligències en aquest camp s’han multiplicat, a causa que els resultats que es produeixen són lesius o no són els esperats. Per descomptat, en aquestes ocasions també es pot dur a terme una reclamació.

En Vosseler Advocats comptem amb un gran equip d’advocats especialistes en negligències mèdiques que podran assessorar per tal de poder oferir-te un servei integral per a recolzar-te i trobar solucions en cas de reclamació per poder reclamar la indemnització corresponent.

«Si hi ha un secret del bon èxit, aquest resideix en la capacitat per apreciar el punt de vista del proïsme i veure les coses des d’aquest punt de vista, així com del propi»
-Henry Ford

Advocats especialistes en accidents de trànsit

Una de les característiques d’un bon advocat és sens dubte la lleialtat envers els seus clients. I una altra, si cap més important, és lluitar pel dret, sí, però abans de res lluitar per la justícia. En aquest sentit, en Vosseler ens agrada dir que estem al cent per cent del costat dels ciutadans davant de les asseguradores, entre altres coses perquè la balança de poder està massa inclinat cap a un determinat costat.

Certament, ens trobem davant una altra d’aquestes situacions en què comptar amb un professional íntegre és de vital importància. I en aquest cas, podem assegurar sense vacil·lar que a les quatre paraules que ens defineixen -cercanía, comprensió, facilitat, professionalitat- podem afegir una altra més: experiència.

En Vosseler som experts advocats especialistes en accidents de trànsit, completament capacitats per tal de poder realitzar les reclamacions necessàries tant per les lesions sofertes com també pel que fa al perjudici econòmic derivat de diferents qüestions: danys materials (del vehicle i de qualsevol altre bé) , estar de baixa, despeses soferts arran de l’accident, etc. Evidentment, part de la feina que realitzem en cada cas es veu recolzat pels serveis de gabinets pericials, per tal d’acreditar qualsevol prova que pugui repercutir en la màxima indemnització possible, d’acord amb el principi universal de la restitutio ad integrum (restitució màxima ).

Daniel Vosseler

“La creença en un mateix, en les seves idees, en els seus principis, fa que amb la veritat puguem assolir el més essencial: ser autèntics. Només així s’adquireix la força necessària per a transmetre la tranquil·litat i equilibri que es requereixen en aquest camí anomenat vida “

Àrees d'intervenció

 • Reclamacions
 • Indemnitzacions
 • Negociació extrajudicial
 • Caigudes
 • Tramitació documentació mèdica
 • Reclamació indemnització
 • Acomiadaments
 • Accidents de treball
 • Incapacitats
 • Drets dels treballadors
 • Arrendaments
 • Desnonaments
 • Propietat horitzontal
 • Reclamacions de domini
Premio seguridad vial 2015
Reconeixements

El Servei Català de Trànsit de la Generalitat ha atorgat un dels seus premis de Seguretat Viària 2015 a l’advocat Daniel Vosseler per la seva llarga trajectòria professional en aquesta matèria. veure més

Premsa i notícies

La família d’un jove denuncia a l’Ajuntament de Rubí com a responsable de la seva tetraplègia

Rafa Jurado, un jove de 17 anys de Rubí, va quedar en estat tetraplègic a…
guerra oberta Benedito Barça
Vosseler

Guerra oberta entre Benedito i el Barça

Publicació a la web de ara.cat »
Daniel Vosseler advocats Barcelona
Vosseler

Daniel Vosseler reclama més contundència front els accidents de trànsit imprudents.

Daniel Vosseler, director general del despatx d’advocats Vosseler Abogados, especialitzat en dret de la seguretat…