Salta als continguts principals
Vosseler

Daniel Vosseler reclama més contundència davant els accidents de trànsit imprudents.

Per 10 maig, 2017febrer 1st, 2018Sense comentaris
Daniel Vosseler advocats Barcelona

Daniel Vosseler, Director general d'el despatx d'advocats Vosseler Advocats, especialitzat en dret de la seguretat viària i assessor de les principals associacions de víctimas d'accidents de trànsit, ha defensat davant dels Fiscals de Trànsit de tot l'Estat espanyol una modificació en el marc jurídic per tal d'imputar un delit amb tipus dolós als conductors que, degut a la seva conducció imprudent, generin accidents de circulació.

Així doncs, ha estat un dels convidats pel Fiscal de Seguretat Viària de l'Estat, Bartomeu Vargas, a les jornades amb els Fiscals de tot l'Estat espanyol, i en aquestes jornades ha manifestat que, si bé un accident és totalment fortuït, sense ser imprescindible haver begut alcohol abans de conduir o celebrar carreres clandestines, cal reaccionar davant dels siniestres “que provoquin molt dolor i es podrien evitar” amb més contundència.

Així mateix, ha remarcat que a les ciutats els accidents de trànsit també són causats pels ciclistes i vianants i que en molts d'aquests supòsits les víctimes acabin sense haver obtingut cap indemnització. En aquest sentit, ha manifestat que a la ciutat de Barcelona hi ha hagut més de 14.000 víctimes anuals i que en moltes ocasions aquestes víctimes no han obtingut una indemnització pels danys patits. A més, també ha recalcat la importància rellevant dels accidents de circulació a la jurisdicció penal a afirmar que els procediments penals relatius a aquesta matèria representin el 40% de tots els procediments iniciats en aquesta jurisdicció a Espanya.

Finalment, Daniel Vosseler, que ha estat el primer advocat a obtenir una resolució judicial que culpabilitzi d'un accident de trànsit a empreses fabricants de pneumàtics, ha afirmat que a l'actualitat transcorre un llarg termini des de la producció de l'accident fins que la víctima accedeix a judici, ia més, molt sovint no vaig obtenir la indemnització merescuda. És per això que convida a reflexionar sobre l'entorn de la seguretat viària, no havent de “victimitzar més qui pateix un accident”.

Veure la notícia a la premsa:
Crònica negra => Els advocats demanen el tracte de dolós als conductors negligents »

Autor Vosseler advocats

Més articles de Vosseler advocats

Deixa un comentari