Salta als continguts principals

Advocats de dret empresarial

Vosseler Advocats, especialistes en dret comercial i mercantil

Realitzar consulta
advocats dret empresarial

El Dret Empresarial és una branca del Dret que inclou normes i principis legals que regulen les activitats comercials i empresarials. S'estructura legalment mitjançant la legislació nacional i internacional, la jurisprudència i la doctrina legal. Vosseler Advocats compta amb un equip de lletrats especialitzats a les normes i principis que regeixen les relacions entre empreses, així com regular les activitats comercials en general.

Reconeixements

El Servei Català de Trànsit de la Generalitat ha atorgat un dels premis de Seguretat Viària 2015 a l'advocat Daniel Vosseler per la seva llarga trajectòria professional en aquesta matèria.

premi seguretat viària barcelona

Els Mossos d'Esquadra han concedit el 2023 una Felicitació Pública Individual Tipus A a la lletrada Mónica Santiago, directora executiva de Vosseler Advocats, per la seva col·laboració en la desarticulació de trames delictives a Barcelona

Assessoria en Dret Empresarial

Vosseler Advocats té un equip de lletrats especialitzats en cos legal que regula les activitats empresarials, que inclou lleis específiques sobre societats, contractes comercials, propietat intel·lectual, competència, entre d'altres aspectes.

Àrees
Advocats Vosseler

Advocats especialistes en dret comercial i mercantil

Advocats especialistes en les normes i principis que regeixen les relacions empresarials

Suport Legal Integral

Contacta amb nosaltres