Salta als continguts principals
Advocats divorcis Barcelona

Augmenteu les separacions l'estiu?

Per 8 maig, 2017febrer 1st, 2018Sense comentaris
augmentin les separacions a l'estiu

La cadena de televisió catalana, TV3, mitjançant el seu programa anomenat “Divendres” realitza una mesa rodona i analitza les separacions i l'augment d'aquestes a les èpoques estivals.

Per fer-ho, es basa en les opinions del psicòleg Pere Font i l'Advocat Daniel Vosseler.

És sabut que, a l'època d'estiu, augmentin les separacions de parella. Aquest fenomen pot ser analitzat des de diversos punts de vista.

En primer lloc, cal apuntar, que les vacances ajudin a ressaltar els problemes ja existents. És a dir, com actualment, són moltes les hores que passem fora de casa i el nostre temps durant la jornada laboral és limitat, les preocupacions o els petits desacords passin a un segon pla. No obstant això, el fet de donar inici al període de vacances, el nostre temps de diversió augmenta i donem pas a les picabaralles.

En segon lloc, cal analitzar quin és l'origen dels problemes. Les disputes són fruit de la mala comunicació entre la parella, la qual hauria de ser un dels elements essencials de la unió i constituir-ne el pilar.

Daniel Vosseler, explica que si existisca una bona comunicació entre la parella, s'evitarien moltes discussions. Cal fer referència al fet que les parelles, de la mateixa manera que passa amb la vida i la maduresa a l'àmbit individual passin per una sèrie de fases. És molt important que tots dos, es trobin al mateix punt de partida, doncs les necessitats llavors, seran les mateixes i podran veure's cobertes de forma efectiva.

Tot i això, Pere Font, psicòleg, apunta a la solució dels problemes. Una manera de solucionar-los és conscienciar-nos de la importància de la psicologia. Una bona teràpia de parella, pot resoldre els desacords i millorar la qualitat duna relació dafectivitat.

En concret i fent referència a les vacances, cal tenir en compte l'opinió de tots dos, així com, a les preferències de destí. Fins i tot, si no tenim vacances, podem cercar diverses activitats dins la nostra ciutat.

Considera l'advocat Daniel Vosseler, que el fi últim de buscar solució a aquest problema és fer comprendre la importància del sacrifici dins d'una parella, la capacitat d'adequar-se a les necessitats de l'altre i en cas d'existir menors, l'obligació de protegir-los.

Els divorcis contenciosos, col·loquin el menor en una situació que no només és difícil, sinó que també és injusta. Així que, mantenint com a base una bona comunicació, podem trobar acords que satisfan ambdues parts i solucionin els problemes que es produeixen, ja que la família és l'eix principal de la societat i cal oferir-li un blindatge especial.

Veure el vídeo a TV3 »

Autor Vosseler advocats

Més articles de Vosseler advocats

Deixa un comentari