AVÍS LEGAL

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

VOSSELER ADVOCATS SL li informa sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal.

VOSSELER ADVOCATS SL es reserva el dret a modificar la present política, informant-li prèviament dels canvis que en ella es produeixin a través d’aquest avís.

Vostè, en facilitar voluntàriament les seves dades personals a través de qualsevol formulari d’aquesta pàgina web o missatge de correu electrònic i acceptar el seu enviament, autoritza expressament a VOSSELER ADVOCATS SL perquè tracti i incorpori en un fitxer de la seva propietat aquelles dades remeses.

La recollida i tractament de les dades personals que vostè faciliti té com a finalitat contactar amb vostè per donar resposta a la seva petició i informar-li sobre els productes i serveis que ofereix aquesta empresa, a través de qualsevol mitjà de comunicació, fins i tot electrònic.

Les dades facilitades per vostè en els camps marcats amb * son obligatoris per poder complir amb la finalitat exposada en el paràgraf anterior.

VOSSELER ADVOCATS SL ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar l’alteració, pèrdua o tractament no autoritzat a les dades personals que vostè faciliti, tenint en compte les limitacions que presenta Internet.

VOSSELER ADVOCATS SL manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les seves dades personals.

Vostè té dret a accedir a la informació que li concerneix, rectificar-la de ser errònia, cancel·lar-la o oposar-se al seu tractament a través del correu electrònic o de comunicació escrita dirigida a: VOSSELER ADVOCATS SL Rambla CATALUNYA nº 98 Pis: 6, 08008, BARCELONA, BARCELONA.

VOSSELER ADVOCATS SL li informa que la seva pàgina web sí utilitza cookies.