Salta als continguts principals

Advocats Dret d'Estrangeria a Barcelona

Vosseler advocats, lletrats especialitzats en Dret d'Estrangeria.

Realitzar consulta

Des de fa milers d'anys, els éssers humans s'han desplaçat de llarg a llarg del planeta, creant noves poblacions i barrejant les seves cultures fins arribar al dia d'avui. Quan es van crear els estats, tal com els coneixem actualment, es van establir les fronteres i la migració va deixar de ser una cosa que passava de manera natural per a l'ésser humà, per convertir-se en un procés que requereix complir una sèrie d'obligacions legals. Aquestes obligacions depenen de cada país i el dret d'estrangeria s'encarrega de regular les qüestions relacionades amb la immigració.

Reconeixements

El Servei Català de Trànsit de la Generalitat ha atorgat un dels premis de Seguretat Viària 2015 a l'advocat Daniel Vosseler per la seva llarga trajectòria professional en aquesta matèria.

premi seguretat viària barcelona

Els Mossos d'Esquadra han concedit el 2023 una Felicitació Pública Individual Tipus A a la lletrada Mónica Santiago, directora executiva de Vosseler Advocats, per la seva col·laboració en la desarticulació de trames delictives a Barcelona

Servei de Dret d'Estrangeria

El Dret d'Estrangeria és una branca del dret que s'encarrega de regular les relacions entre ciutadans estrangers i Estat; o entre els estrangers i els ciutadans espanyols.

Els advocats de Vosseler especialitzats en estrangeria ens encarreguem de concretar les entrades i sortides del territori espanyol de les persones estrangeres, gestionar la residència dels estrangers a Espanya, obtenir visats de treball i estudis, ajudar en la gestió de l'homologació de títols estrangers, exercir com a advocats de família en matrimonis o divorcis entre estrangers i espanyols, etc.

En definitiva, els advocats d'estrangeria ens ocupem de gestionar dins del territori espanyol qualsevol necessitat que us pugui sorgir a un ciutadà estranger. Per tant, si sou un ciutadà d'un altre país i necessiteu un advocat perquè porti algun cas relacionat amb l'estrangeria a Espanya, no dubteu a posar-vos en contacte amb el nostre equip d'advocats especialitzats en dret d'estrangeria.

Àrees
  • Visats de treball i estudis
  • Homologació de títols estrangers
  • Dret familiar per a estrangers
  • Entrades i sortides del territori espanyol
  • Gestió de la residència a Espanya
Advocats Vosseler

Desafiaments en Dret d'Estrangeria? Actua ara.

Maneja els teus assumptes d'immigració amb confiança. Obtingues assessorament legal especialitzat.

Suport Legal Integral

Contacta amb nosaltres