Salta als continguts principals
Advocats BarcelonaVídeos vosseler

Frustracions

Per 9 maig, 2017febrer 1st, 2018Sense comentaris
Frustracions

El dia 29 d'abril del 2015 l'advocat Daniel Vosseler va assistir al programa Des dels ulls d'un coach per tal de parlar de frustracions.

L'advocat Daniel Vosseler va explicar que les frustracions són: “el resultat d'una expectativa no completa on tu has posat el teu horitzó en un propòsit, una finalitat, i això per les raons que siguin no s'ha produït. Molts cops, com que no tenim una educació, com no sabem com gestionar les emocions, ningú ens ha ensenyat això, tota aquesta frustració algunes vegades no acaba aquí, sinó que segueix endavant el procés mental i psicològic i va a la ira, i la ira no és controlable. La ira escapa a la consciència i fa que tinguem determinats episodis”.

L'advocat va explicar que aquestes frustracions porten fets com els que veiem constantment per les notícies i tenen l'origen en la manca d'educació en aquest aspecte. Tot i això, els joves d'avui dia creu que, gràcies a l'accés il·limitat a la informació, estan molt més informats en tots els aspectes però aquesta mateixa informació és la que porta a frustracions. També creu que als alumnes a les escoles els fan falta els referents que no troben a les seves cases amb la figura dels seus pares i que aquesta manca de referent portarà els menors a tenir certs comportaments frustrats. L'advocat creu ferment que ens cal un referent social. L'advocat va explicar que el sistema educatiu de nostre país no funciona i hem d'integrar més el món espiritual a tota la informació que les persones rebem.

L'advocat Daniel Vosseler també va recalcar que cal capacitat de sacrifici i que quan es vulga un resultat has de tenir la política de l'esforç, ja que moltes vegades hem perdut la cultura de l'esforç, i que per aconseguir un objectiu t'has de sacrificar , fet que portarà a augmentar les possibilitats dèxit.

Veure el vídeo del programa Des dels ulls d'un coach »

Autor Vosseler advocats

Més articles de Vosseler advocats

Deixa un comentari