Salta als continguts principals
Advocats accidents trànsit BarcelonaVídeos vosseler

L'Associació Accidents de Trànsit Abans i Després

Per 8 maig, 2017febrer 1st, 2018Sense comentaris
L'Associació Accidents de Trànsit Abans i Després

El dia 5 d'octubre del 2016 l'advocat Daniel Vosseler va presentar al programa  “8 al dia amb Josep Cuní” l 'Associació Accidents de Trànsit Abans i Després, de la qual és assessor jurídic. La junta directiva de l'Associació Accidents de Trànsit Abans i Després està formada per lesionats gravíssims que han patit siniestres molt greus.

Aquesta associació sorgeix a raí de la siniestralitat que hi ha al nostre país en matèria de trànsit i pel fet que les normes jurídiques d'aquest país sempre s'han dedicat a la prevenció però no es tenen en compte les repercussions que l'accident te a la vida de la persona que ha patit l'accident (amputacions, tetraplegies…) o pel fet que no és te la família de la persona que ha mort en un accident de trànsit com a víctima.

L'advocat Daniel Vosseler va reconèixer que el fet que hagués sorgit l'associació era una mala notícia en el sentit que si en aquestes altures s'havia de crear una associació per internar regularitzar tot el desgavell que hi ha al món del trànsit alguna cosa no anava bé.

Després de preguntar-li sobre la convivència que hi ha a la ciutat entre cotxes, bicicletas, peatons, motocicletes, etc., l'advocat Daniel Vosseler va explicar que no hi ha hagut prevenció, dret preventiu, i que la societat té un problema dètica. No hi ha normes jurídiques per protegir els motoristes i va reclamar que els ciclistes haurien de tenir assegurança obligatòria per les situacions d'indefensió que es donen.

També s'haurien de millorar infraestructures i fer inversions coherents. Va recalcar també que la siniestralitat a Barcelona és brutal i que està molt poc penat el fet de matar una persona en un accident de trànsit.
Les persones que volen aproximar-se a l'associació es podran posar en contacte a través de la pàgina web i rebre suport psicològic de persones que hagin patit patologies del mateix tipus per facilitar-ne la recuperació.

Per finalitzar, l'advocat Daniel Vosseler va fer latent que els dades de trànsit s'han de mirar pels grans siniestres i no només per la mortalitat, s'ha de millorar la seguretat viària com per exemple amb cursos de reciclatge, ha recordat que hi ha molt per fer i ha denunciat que costa molt canviar les normes jurídiques i són molts els aspectes que es resolen als jutjats i no a les càmeres legislatives.

Veure vídeo a 8Tv » 

Autor Vosseler advocats

Més articles de Vosseler advocats

Deixa un comentari