Salta als continguts principals
Advocats BarcelonaVídeos vosseler

L'economia a Catalunya

Per 9 maig, 2017febrer 1st, 2018Sense comentaris
L'economia a Catalunya

El programa de televisió “Des dels ulls d'un coach”, analitza l'economia de Catalunya i l'impacte de la crisi econòmica als ciutadans. L'advocat Daniel Vosseler, del despatx Vosseler Advocats, explica els fenòmens d'aquesta situació i la possible solució a l'assumpte.

En primer lloc, argumenta que l'arrel del problema resideix en què els ciutadans han perdut la credibilitat en els referents, és a dir, els polítics.

L'element de corrupció té una gran magnitud i per tant la confiança és difícil.

Per exemple, al futbol tenim jugadors com Messi, els seguidors consideren que és bo fen qui fa i l'admiren. Això és justament el que no passa amb els nostres dirigents.

El problema resideix en què les grans empreses, són les úniques que han suportat la pressió de la crisi i s'ha eliminat la classe mitjana. Tot això, es podria solucionar, si aquestes grans empreses estiguessin disposades a acollir les petites i mitjanes, doncs així, existiria una empresa de molta magnitud que incorporaria aquelles que no han pogut aguantar al mercat. No obstant això, no passa a la realitat i l'atur no deixa d'augmentar.

Per altra banda va cantar, explica l'advocat Daniel Vosseler, que la crisi treu la part més humana de les persones.

Tot i que moltes vegades no es parla d'aquestes organitzacions, cal destacar que hi ha multitud de projectes socials que estan fent una gran tasca amb els grans perjudicats.

No obstant això, també és important apuntar que un dels problemes existents és la consciència social. El frau fiscal a Espanya, és elevat, el qual significa que la gent, realitza fraus tot sabent que està treien un diners essencials per mantenir aquest sistema (educació, metges, pensions jubilats…).

La solució al problema no la pot donar al Dret, al menys, no de forma absoluta, ja que el Codi Penal ha reforçat progressivament el maltractament a la dona i s'ha comprovat que cada any ha augmentat el nom de dons maltractades, per tant , la conclusió és que no ha estat efectiva la reprimenda.

La solució es troba als infants i l'educació, sense perjudici, que des d'altres àmbits es trobin mesures que puguin ser efectives. No obstant això, cal posar tota l'energia possible a la conscienciació social ia l'educació a les escoles.

Veure el vídeo al programa Des dels ulls d'un coach »

Autor Vosseler advocats

Més articles de Vosseler advocats

Deixa un comentari