Salta als continguts principals

Llei de la Segona Oportunitat

La Llei de la Segona Oportunitat brinda la possibilitat, tant a particulars com a autònoms, de solucionar la situació en què es troben a causa dels deutes contrets amb bancs i entitats financeres o institucions públiques.

Es poden acollir a aquesta llei persones físiques, persones jurídiques, autònoms o famílies que es trobin en situació d'insolvència, tant actual com imminent, i que prevegin no ser capaços de fer front als pagaments a què estan obligats.

Els requisits per acollir-se a la Llei de la Segona Oportunitat són els següents

Deutors de bona fe: no poden haver estat declarats culpables en concurs personal i que no s'hagi intentat un acord extrajudicial del seu deute.

Concurs de creditors: no s'hi poden haver acollit en els darrers cinc anys, ni acordat ni homologat un acord de refinançament.

antecedents penals: no haver incorregut en un delicte contra el patrimoni, ni socioeconòmic, ni de falsedat documental, ni contra els drets dels treballadors, ni contra la Seguretat Social ni contra la Hisenda Pública en els darrers deu anys.

Volum del deute: ha de ser inferior als 5 milions d'euros.

Des de la Vosseler Advocats, hem posat en marxa un equip de professionals amb una dilatada experiència a la Llei de la Segona Oportunitat per oferir solucions a les persones que s'hi puguin acollir. Estarem encantats d´atendre el teu cas sense compromís.

Posa't en contacte amb nosaltres, et podem ajudar…

    La finalitat i ús previst tant de les dades en si mateixes com del seu tractament, és prestar-li el servei sol·licitat o lliurar-li el producte adquirit. A continuació podrà acceptar les finalitats que cregui convenients marcant la seva casella corresponent i clicant al botó ACCEPTAR, tingui en compte que algunes finalitats poden ser necessàries per poder prestar el servei, en el cas de NO marcar aquestes caselles, no es podrà prestar/lliurar el servei/producte associat.

    Si accepteu el tractament de les vostres dades amb aquesta finalitat marqueu aquesta casella

    Si accepteu el tractament de les vostres dades amb aquesta finalitat marqueu aquesta casella