Salta als continguts principals
Vosseler

Poblenou tornarà a protestar contra la prova pilot de la Superilla

Per 10 maig, 2017febrer 1st, 2018Sense comentaris
Protesta superilla Poble Nou

Els habitants del barri del Poblenou s'estan preparant per a imminents manifestacions per tal de protestar contra la implementació de la Superilla, que va començar a operar el dia 5 de setembre del 2016. Pel proper dilluns a un quart de vuit del matí ha estat convocada la primera manifestació, en virtut de la qual es tallarà el carrer Tànger amb Llacuna, i tres dies després a les 19:00 hores es produirà una segona manifestació, també consistent en un tros de carrers, que en aquesta ocasió es produirà al carrer Pallars amb Badajoz.

Aquesta implementació ha donat lloc a diferents plataformes d'afectats, i la Plataforma d'Afectats per la Superilla del Poblenou jo de “Superilla al Poblenou No, No, No i Pere IV doble sentit” s'estan mobilitzant assessorant el veïnat del barri de Barcelona i elaborant pancarts perquè els veïns els pengin als seus balcons. Tant àgil està sent la mobilització que el passat cap de setmana ja van finalitzar la pancarta, que diu “Barcelona en Comú, ERC, PSC i CUP ens neguin la retirada de la superilla” que s'utilitzarà per a la manifestació del proper dilluns.

Mentrestant, els integrants de la Plataforma d'Afectats per la Superilla del Poblenou estan fent una crida generalitzada des de la seva pàgina web a participar a les imminents mobilitzacions, amb el missatge “és el moment d'alçar la veu, és el moment que es vegi el perjudici que se'ns ha causat, és el moment en què és vegi que no som quatre, sinó un veïnat enter, és el moment!”, informant del tall de carrers, així com de la pèrdua de “l'essència de Pere IV”, de l'augment de la contaminació acústica i de fum i de la disminució de la qualitat de vida que el veïnat del Poblenou ha patit com a conseqüència de la prova pilot que s'ha realitzat.

Tanmateix, la Plataforma d'Afectats per la Superilla de Poblenou afirma que hi ha un intent d'ocultar la seva mobilització, intentant aparentar que són una minoria i estripant els cartells de protesta que ells mateixos han creat i penjat, per tal que es desconegui l'objectiu d'una equitat en el trànsit sense embussos, fums ni sorolls a les carrers del barri. Aquest és lobjectiu que després de la primera manifestació tornaran a donar a conèixer a lAjuntament de Barcelona, ​​al qual lliuraran un document amb propostes alternatives. Aquest document compta amb l'assessorament del despatx d'Advocats Vosseler Advocats, i s'espera que retorni el diàleg per tal de trobar una solució al conflicte i que no segueixi perjudicant el veïnat i comerç del barri del Poblenou.

Veure la notícia a la premsa:
El Món => És el moment d'alçar la veu »

Autor Vosseler advocats

Més articles de Vosseler advocats

Deixa un comentari