Salta als continguts principals
Vosseler

VOSSELER ADVOCATS va obtenir el seu reconeixement a la defensa de les víctimas d'accidents de trànsit.

Per 10 maig, 2017febrer 1st, 2018Sense comentaris
Daniel Vosseler

Els accidents de trànsit suposen una agitació per a totes les persones que els pateixen, amb independència del seu grau de participació en els esmentats accidents. Així, aquestes persones han de recuperar-se de les lesions que hagin patit i posteriorment acostumen a iniciar un procediment per tal de reclamar a les companyies asseguradores tots els danys i perjudicis que els pertoquin en virtut dels fets succeïts i de les estipulacions contractuals establertes amb les respectives companyies.

Vosseler Advocats és un despatx d'advocats amb seu a Rambla de Catalunya, núm. 98, 6è Planta, a Barcelona, que també presta els seus serveis a altres llocs de l'Estat com ara Madrid, València, Saragossa, Màlaga i Menorca, que des dels seus inicis s'ha especialitzat en dret de la circulació i assegurances, havent esdevingut un referent en la defensa dels víctimas d'accidents de trànsit. Així doncs, la seva especialització ha comportat un canvi a la jurisprudència espanyola en virtut del qual s'han dictat sentències pioneres que han permès obtenir indemnitzacions mai reconegudes amb caràcter previ. En aquest sentit, destaca una resolució per la qual es van estimar les pretensions de la part defensada per l'esmentat despatx en considerar demostrada la culpabilitat de les principals marques de pneumàtics, entre les quals Pirelli.

Aquesta especialització a l'àmbit dels accidents de circulació i dels assegurances s'ha adquirit a partir de l'assessorament jurídic a més de 10.000 víctimas de trànsit ia associacions de víctimes de tràfic de l'Estat, com ara l'Associació Nacional d'Amputats d'Espanya, ha permès al despatx convertir-se en el primer despatx d'advocats a rebre el reconeixement del Premi a la seguretat viària, atorgat per la Generalitat de Catalunya, l'any 2015.

Per Daniel Vosseler, director general del despatx d'advocats, diferents factors com l'estrès personal, l'ús dels telèfons mòbils i l'envelliment de la població estan ocasionant un increment d'accidents de trànsit. Així mateix, destaca un endarreriment des de la perspectiva dels siniestres de gran magnitud, dels quals considera que es reconeixen unes “indemnitzacions precàries” als amputats ia les persones amb lesions medul·lars que pateixen aquesta classe d'accidents.

Entre els seus èxits, Vosseler Advocats va obtenir el 6 d'abril del 2016 una sentència pionera en virtut de la qual alguns principis previstos al nou barem d'indemnització d'accidents de trànsit han estat objecte d'aplicació en accidents esdevinguts abans de la seva entrada en vigor.

Veure la notícia a la premsa:
Crònica negra => El millor despatx d'advocats en accidents de trànsit d'Espanya té la seu a Barcelona »

Autor Vosseler advocats

Més articles de Vosseler advocats

Deixa un comentari