Salta als continguts principals
Advocats accidents trànsit BarcelonaPremsa

Tragèdia per jugar al metro

Per 10 setembre, 2014febrer 1st, 2018Sense comentaris
TRAGÈDIA PER JUGAR AL METRO

Un home perd el llit a l'estació de l'Hospital Clínic

 

La vida de Carlos Roberto Díaz, de 28 anys, va canviar la madrugada del 4 d'agost de l'any passat. Aquest dia sortia de marxa amb uns amics quan arribaren a l'estació de metro d'Hospital Clínic a Barcelona. En baixar, el jove va començar a jugar amb un amic seu amb tan mala fortuna que es va desequilibrar i el llit se li va quedar atrapat al forat entre l'andana i el vagó mentre el metro sortia. «Em arrastrarà uns metres i el llit va quedar destrossat», explica Carlos, a qui van haver d'amputar-li el llit esquerre com a conseqüència d'aquest accident.

 

A més, recorda que salvarà la seva vida perquè l'accident es va produir a l'estació d'Hospital Clínic. «van baixar metges directament des de l'hospital ja que un amic va sortir a demanar ajuda, ni va venir una ambulància», destaca el Carlos que explica que perdrà cinc litres de sang en cinc minuts. «Si arriba a passar en una altra estació, moro mentre espero ajuda» afirma, encara que recorda que el seu llit va quedar destrossat i va ser «impossible de salvar».

 

Des de llavors va haver de deixar el seu treball de rehabilitació vertical de façanes i es va centrar en la seva recuperació després de passar-se tres mesos a l'hospital. També està esperant aconseguir una pròtesi. A més del procés per recuperar la vida, Carlos va iniciar una reclamació davant Transports Metropolitants de Barcelona (TMB). "Si no hagués estat el forat no hauria passat aquest accident", considera el jove que també assumeix la seva part de culpa de l'ocorregut.

 

«Furà per un joc però a les estacions podrien posar pantalls com els dels Ferrocarrils per evitar aproximar-se a l'andana», afirma Carlos. També explica que ha enviat diverses cartes a TMB sense obtenir resposta. Per això, ha iniciat una reclamació a l'empresa pública demanant que assumisquen la seva part de culpa a l'accident».

 

L'advocada Leire López, del despatx Vosseler Advocats, n'ha presentat una reclamació a la companyia de transport demanant un acord amistós perquè Carlos sigui indemnitzat per la pèrdua de llit ja que considera que l'assegurança obligatòria del viatger, que s'assumeix quan es compra el bitllet, cobreix el siniestre. La proposta dels advocats arriba abans d'iniciar «accions judicials» per aquest siniestre. La companyia d'assegurances de TMB ja es posarà en contacte amb els advocats del jove i de moment no s'ha aconseguit cap acord entre les parts.

 

De moment, El Carlos està patint «una situació molt dura», indica, ja que viu sol i fins ara li està costant fer-li la vida sense un llit. Per això, ha volgut agrader el suport dels nombrosos amics que ha fet als 10 anys que viu aquí, des que va venir molt jove procedent d'Hondures on va néixer. Quedar-se sense llit no li ha tret una de les seves grans passions: el futbol. Segueix jugant, ara en un equip format per futbolistes amb amputacions, que no descarten competir en un torneig internacional d'aquest esport al novembre.

Autor Vosseler advocats

Més articles de Vosseler advocats

Deixa un comentari